wat wij doen.

Consultancy in Organisaties

Trajecten speciaal voor jullie organisatie ontwikkeld, precies passend op de actuele situatie & casuistiek.

In een groep met onbekende deelnemers van andere organisaties diepgaand en transformerend leren. 

Coaching en Loopbaan-begeleiding

Uiterst precieze en scherpzinnige een-op-een-begeleiding.

Organisaties beter maken.

Wij maken organisaties beter. 

Beter maken als in: meer-goed-maken dan het al was. Maar ook: genezen, helen, de angel eruit halen. Die er vaak al te lang in zit. Uitspreken. Uit laten spreken. 

Om zo tot een goede en harmonieuze samenwerking te komen. Tot heldere communicatie. Openheid voor het mens-zijn van medewerkers, ook. Een organisatie waar een grondlaag van diep vertrouwen is, waar mensen zich veilig voelen. En waar vooral heel veel fouten gemaakt mogen worden. Want zo kom je als organisatie toch het verst? Lerend durven zijn. Mens-zijn toelaten. Vernieuwing toelaten. 

Angels eruit halen om het geheel beter te maken dus. Misschien doen we dat in essentie wel. Een complex proces waar mensen voor nodig zijn. Jouw of jullie mensen.

Gezamenlijk in een maatwerktraject, individueel in een open leergang of in een begeleidingstraject, alles kan. Alles heeft z’n werking. Het geheel wordt er altijd beter door. 

Beloofd.

Heeren jansze samenwerking

HOe wij werken.

TRANSPARANT.

Met elkaar in gesprek komen, zijn en blijven is altijd onze basisinsteek. Niet uitgesproken kwesties gaan veel te vaak een eigen leven leiden. Wij geloven dat transparantie het begin en het einde is van een goede samenwerking, van een krachtige ontwikkeling van mens en organisatie.

PERSOONSGERICHT.

Onze werkwijze is sterk persoonsgericht; de mens achter de werknemer staat centraal. Passende organisatiestructuren vormen daarbij het kader. Want wij geloven dat sterke mensen sterke organisaties maken. Maar dat dit proces pas optimaal werkt als ook de structuur hier voldoende in faciliteert. Aandacht voor beiden dus.

DAADKRACHT, STRUCTUUR EN INTUITIE.

Waar en welke interventies ook gedaan moeten worden, de analyses maken wij snel en de acties zetten wij daadkrachtig in. Een combinatie van structuur en intuïtie is leidend in onze aanpak.

DOOR DE WEERSTAND HEEN.

Wij zijn gewend om met mensen met weerstand te werken. Want daar waar verandering is, is weerstand. Kunst is daar op een respectvolle en geaccepteerde manier doorheen te (durven) gaan en hen mee te nemen op de weg die voor hen ligt. Zodat jullie met je organisatie ook weer verder kunnen.

ERVARINGSGERICHT LEREN.

Al onze groepssessies zijn gebaseerd op ervarings-gericht-leren. De betrokken deelnemers leren door zelf te ervaren en zelf te doen. Dit voor een optimale transfer naar de praktijk. Dit gaat dus verder dan een vaardigheidstraining. Door directe integratie in de sessies kunnen deelnemers niet meer ‘vergeten’.

MAATWERK.

Onze trajecten zijn altijd maatwerk; onze programma’s maken wij specifiek voor jouw organisatie, actuele situatie en casuïstiek. Zodat er precies gedaan wordt wat er gedaan moet worden.

BACK TO HOME